Markabutikken.no

  • GRATIS FRAKT OVER 699,-
  • KJØP TRYGT MED VIPPS
  • Gunstige medlemspriser
  • Støtte til Skiforeningen

Movement

Movement (opprinnelig kalt Wild Duck) så dagens lys i 1981 da 3 venner drevet av en felles lidenskap for vintersport utviklet sitt første snowboard, the SNURF. I 1985 ble ”The Wild Duck Team” startet og i løpet av det neste tiåret var teamet ranket som topp 5 i verden og vant blant annet Freestyle World Championships i Breckenridge, USA.

Under turer til blant annet Winter Tradeshow i Las Vegas og Tokyo dukket ideen om å lansere ett nytt konsept og nye produkter opp. Gjengen kom opp med tre versjoner av snowboard-inspirerte ski som var ekstremt brede twin-tip ski, og med det så Movement skis dagens lys!


I løpet av de neste årene har Movement utviklet seg fra et lite nisjepreget skimerke til å bli ett av de ledende skimerkene innen freeride, all-mountain, og ikke minst randonee segmentet.


I 2003 skiftet fokuset over til freeride og toppturmarkedet og Movement har siden vært verdensledende innen utvikling og materialbruk i ski som eksempelvis bruk av karbon i skiene. De kjøpte sin egen fabrikk i Tunisia i 2005. Alle ski utvikles i Movement sitt eget anlegg i Sveits. Det betyr at Sveitsisk kvalitet alltid har og vil være basen for hvert design. Movement har total produksjonsuavhengighet og fleksibilitet noe som øker merkevaren sin teknologiske utvikling.

https://www.markabutikken.no/pub_docs/files/Movement/©MOV_EG_AD-_Dolom_17.jpg
https://www.markabutikken.no/pub_docs/files/Movement/©MOV_EG_AD_ValBlanche_04.jpg
https://www.markabutikken.no/pub_docs/files/Movement/Movement-Skis---Freetouring-boots---Freetour-W-Ride-3.jpg

53 produkter