Markabutikken.no

  • GRATIS FRAKT OVER 699,-
  • KJØP TRYGT MED VIPPS
  • Gunstige medlemspriser
  • Støtte til Skiforeningen

Kästle Climbing Skin Tx93 Hybrid

Feller til topptur

Art.nrKS0110F014F86
Hybridfell spesielt tilpasset Kästle sine toppturski.
kr 2 499

Ikke på lager

Medlemspris Skiforeningen
kr 1 874

Farge

Størrelse

  • Gratis frakt over 699,-
  • Trygg betaling med VIPPS
  • STØTTE TIL SKIFORENINGEN

Produktbeskrivelse

Prishistorikk

Størrelsesguide

Kästle CLIMBING SKIN TX93 HYBRID er det ultimate tilbehøret for alle som elsker å utforske fjellene. Disse feller har blitt utviklet spesielt for å passe til Kästle TX93 ski, men fungerer også perfekt med andre ski av samme størrelse og form.

Fellene er laget av høykvalitets materiale som gir utmerket grep og trekkraft på oppoverbakker, slik at du kan klatre opp selv de bratteste fjellene uten problemer. Den unike hybridkonstruksjonen gir den perfekte balansen mellom mohair og syntetiske fibre, og gir optimal ytelse på alle slags forhold.

Kästle CLIMBING SKIN TX93 HYBRID er også enkel å bruke. De er enkle å feste på og ta av skiene, og kommer med en praktisk oppbevaringspose som gjør at de tar minimalt med plass når de ikke er i bruk.

Disse fellene er laget med høy kvalitet og holdbarhet i tankene, slik at de vil gi deg langvarig bruk og ytelse. De tåler tøffe forhold og er en perfekt følgesvenn på lange skiturer og ekspedisjoner. Fellen består av 70 % mohair og 30 % syntetisk stoff og den er spesialtilpasset Hollowtech tuppene til Kästle.

Med Kästle CLIMBING SKIN TX93 HYBRID kan du nyte fjellene på en helt ny måte. De vil hjelpe deg med å klatre opp til de høyeste toppene og gi deg friheten til å utforske fjellene uten å bekymre deg for å miste grepet. Investér i disse fellene og gjør deg klar for å ta din skikjøring til nye høyder.