Markabutikken.no

  • GRATIS FRAKT OVER 495,-
  • KJØP TRYGT MED VIPPS
  • Gunstige medlemspriser
  • Støtte til Skiforeningen

Giro Crüe

Art.nrG00600
Frikjørings- og parkhjelm for hardtkjørende barn og ungdom!
kr 999

På lager

Medlemspris Skiforeningen
kr 749

Farge

Type glass

  • Gratis frakt over 495,-
  • Trygg betaling med VIPPS
  • STØTTE TIL SKIFORENINGEN

Produktbeskrivelse

Størrelsesguide

Giro Crue skihjelm er den perfekte følgesvenn for unge og ambisiøse skikjørere eller snowboardere som ønsker en sikker og behagelig hjelm når de kjører nedover fjellet. Med sin robuste konstruksjon og avanserte teknologi gir Giro Crue skihjelm maksimal beskyttelse og komfort i alle slags forhold.

Denne hjelmen er utstyrt med en solid In-Mold konstruksjon som gir et solid og trygt skall rundt hjelmen, mens EPS-skummet på innsiden gir støtabsorpsjon og beskyttelse mot slag. I tillegg er hjelmen utstyrt med en justerbar ventilasjon, slik at du kan justere luftstrømmen og oppleve optimal temperaturkontroll under varme eller kalde forhold.

Giro Crue skihjelm kommer også med et ergonomisk design som gir en tett og behagelig passform, samt en justerbar hakestropp for ekstra sikkerhet. Hjelmen er også kompatibel med Giro-tilbehør, inkludert Giro Audio-systemet, slik at du kan nyte favorittmusikken din mens du kjører nedover fjellet.

Med Giro Crue skihjelm får du ikke bare en sikker og komfortabel hjelm, men også en stilfull hjelm som vil hjelpe deg med å skille deg ut på skiheisen. Giro Crue skihjelm er tilgjengelig i en rekke farger og design, så du kan velge en som passer din personlige stil.

Kort sagt, Giro Crue skihjelm er en perfekt kombinasjon av stil, komfort og sikkerhet for unge skikjørere eller snowboardere som ønsker å få mest mulig ut av sine skiopplevelser.

Hei, vi anvender cookies slik at denne nettsiden skal fungere bedre for deg.

Les mer