Markabutikken.no

  • GRATIS FRAKT OVER 495,-
  • KJØP TRYGT MED VIPPS
  • Gunstige medlemspriser
  • Støtte til Skiforeningen

Skiforeningen Kjentmannshåndboka 22-24

Kjentmannsmerket 2022-2024

Art.nrSF5012
Skiforeningens Kjentmannsmerket for 2022–2024 har 50 nye poster som er fordelt rundt i marka rundt Oslo.
kr 400

På lager

Medlemspris Skiforeningen
kr 300
  • Gratis frakt over 495,-
  • Trygg betaling med VIPPS
  • STØTTE TIL SKIFORENINGEN

Produktbeskrivelse

Prishistorikk

Dette er Kjentmannshåndbok nr. 17 etter relanseringen i 1990. Igjen håper vi at denne populære turkameraten vil gi deg inspirasjon til varierte turer i Marka både sommer og vinter.

For nye venner har vi repetert noen klassiske poster. Til de som har fulgt oss noen år blir det selvfølgelig mest «nytt». Håndboken beskriver hver enkelt post, historikken, utsikten eller artige naturfenomener. Vi gir en anbefaling om posten er egnet på sommer- eller vinterføre og om den er barnevennlig eller ikke.

Det er som tidligere satt ut 50 poster fordelt på alle marker rundt Oslo, fra Hurumlandet og Kjekstadmarka i sør, til Vestmarka i vest og Krokskogen, Nordmarka og Romeriksåsene i nord, Østmarka i øst og til Sørmarka i sørøst. Postene står ute i 2 år og du kan løse inn et Kjentmannsmerke i gull, sølv eller bronse etter å ha tatt hhv. 40, 25 eller 15 av postene.

Dette er den 17. utgaven av Kjentmannshåndboken siden relanseringen i 1990.

Postene er fordelt fra Hurumlandet og Kjekstadmarka i sør, til Vestmarka i vest og Krokskogen, Nordmarka og Romeriksåsene i nord, Østmarka i øst og til Sørmarka i sørøst. Postene står ute i 2 år og du kan løse inn et Kjentmannsmerke i gull, sølv eller bronse etter å ha tatt henholdsvis 40, 25 eller 15 av postene.

Ett merke pr. bok er gratis og kan hentes i Skimuseet i Holmenkollen. Alternativt sender du inn en kopi av registreringssiden med datoer for besøkte poster så får du merket tilbake i posten. Eventuelle ekstra merker kan kjøpes i Skimuseet.

Hei, vi anvender cookies slik at denne nettsiden skal fungere bedre for deg.

Les mer