Markabutikken.no

  • GRATIS FRAKT OVER 495,-
  • KJØP TRYGT MED VIPPS
  • Gunstige medlemspriser
  • Støtte til Skiforeningen

Soto Fusion Trek gassbrenner

Anbefalt fra Tek.no

Art.nrSSOD-1FT
Meget kraftig og vindbestandig gassbrenner med flatt flammemønster.
kr 1 599

På lager

Medlemspris Skiforeningen
kr 1 199
  • Gratis frakt over 495,-
  • Trygg betaling med VIPPS
  • STØTTE TIL SKIFORENINGEN

Produktbeskrivelse

Prishistorikk

Meget kraftig og vindbestandig gassbrenner med flatt flammemønster. Brennerhodet har stor diameter og har mer enn 300 mikroflammer som fordeler varmen over en stor overflate på bunnen av kjelen. Kraftig vind påvirker knapt flammen. Den konkave og vindavvisende designet til brennerhodet er hentet fra den velprøvde og prisbelønte SOTO WindMaster. Brennerdysene er omgitt av en vertikal metallkant som danner et beskyttende trau. Gassboks medfølger ikke.

Utstyrt med SOTOs Micro Regulator Technology, er Fusion Trek i stand til konsekvent å opprettholde høy ytelse selv når gassboksen er nesten tom og ved lave temperaturer. Dette sikres av et sofistikert gassledningssystem som kompenserer for trykkfallet når gassvolumet reduseres og når temperaturen synker. Som alle SOTO-ovner kan Fusion Trek oppnå en ekstremt presis drivstoffdosering. I tillegg er brenneren veldig stillegående.

Den ribbede, sklisikre grytestøtten er også egnet for store gryter og panner. Brenneren veier kun 180 gram og tar svært liten plass i sekken. Brenneren bruker opp en gassboks på 250 gram på 90 minutter på full styrke.

Tek.no har testet brenneren og introduserte brenneren slik: "Den er lett, den er liten, og den har kraften til en drage. Aldri før har det å se på vann koke vært mer spennende enn med Sotos Fusion Trek."

Fusion Trek var også desidert raskest i testen på å koke en liter med vann. Kun rett i underkant av 4 minutter.