Markabutikken.no

  • GRATIS FRAKT OVER 495,-
  • KJØP TRYGT MED VIPPS
  • Gunstige medlemspriser
  • Støtte til Skiforeningen

Mini Trangia 28-T

Art.nrTR100285
Trangia 28-T Mini er et lite stormkjøkken til korte turer
kr 549

Produktet er utgått

Medlemspris Skiforeningen
kr 412
  • Gratis frakt over 495,-
  • Trygg betaling med VIPPS
  • STØTTE TIL SKIFORENINGEN

Produktbeskrivelse

Spesifikasjoner 2

Prishistorikk

Trangia 28-T Mini er en liten, bærbar og pålitelig kokesett som passer perfekt for deg som liker friluftsliv og camping. Dette settet har en kjele på 0,8 liter, en stekepanne på 15 cm og en vindskjerm som også fungerer som et stativ for kjele og panne. Kjelen og stekepannen er laget av slitesterk aluminium, og er enkle å rengjøre.

Trangia 28-T Mini er en del av Trangia sin legendariske serie med stormkjøkken, og er konstruert for å takle krevende forhold. Det er enkelt å montere og demontere, og tar minimalt med plass når det er lagret. Vindskjermen beskytter flammen mot vind, slik at du kan lage mat selv på vindfulle dager.

Kjelen har et praktisk håndtak, og stekepannen er utstyrt med en avtakbar håndtak som gjør det enkelt å flytte maten fra kjelen til pannen, eller fra pannen til tallerkenen. Settet er også utstyrt med en tang som gjør det trygt og enkelt å flytte kjelen eller stekepannen fra varmen.

Trangia 28-T Mini er en lett og kompakt kokeenhet som passer perfekt for korte turer eller når vekten er avgjørende. Settet er enkelt å bruke, og gir deg muligheten til å lage deilig mat, uansett hvor du befinner deg. Enten du er på tur i fjellet, på campingplass, eller på stranden, vil Trangia 28-T Mini hjelpe deg å lage mat på en enkel og pålitelig måte.

Inneholder kjele 0,8 liter, lokk / stekepanne i non-stick, rødspritbrenner, vindskjerm og håndtak