Markabutikken.no

  • GRATIS FRAKT OVER 495,-
  • KJØP TRYGT MED VIPPS
  • Gunstige medlemspriser
  • Støtte til Skiforeningen

Crispi Highland Pro

Høy jaktstøvel med vanntett gamasj

Art.nrC04340
100% Vanntett jaktstøvel med integrert vanntett gamasj som gir uovertruffen beskyttelse mot elementene.
kr 9 999

På lager

Medlemspris Skiforeningen
kr 7 499

Farge

Størrelse

  • Gratis frakt over 495,-
  • Trygg betaling med VIPPS
  • STØTTE TIL SKIFORENINGEN

Tilbehør

Produktbeskrivelse

Prishistorikk

Størrelsesguide

Vi introduserer Crispi Highland Pro - den ultimate følgesvenn for jegere som setter tørre støvler som et absolutt krav. Denne 8-tommers skinnstøvelen med integrert gamasje er skapt for å takle de tøffeste forholdene med uovertruffen beskyttelse og ytelse.

Med et skreddersydd passformsystem uten trykkpunkter, takket være det millimetriske BOA® Fit System, sikrer Highland Pro at du kan bevege deg komfortabelt og sikkert gjennom ethvert terreng. Juster passformen nøyaktig etter dine preferanser, og la BOA®-systemet jevnt fordele trykket over foten for uovertruffen komfort hele dagen.

Den beskyttende termosveisede gamasjen og den vanntette TIZIP®-glidelåsen sikrer at Highland Pro er 100% vanntett, slik at du kan ta på deg selv de mest utfordrende våte forholdene med selvtillit. Gamasjen gir maksimal beskyttelse mot vann og snø, slik at du kan utforske det ukjente uten å bekymre deg for våte føtter.

Med en støtdempende mellomsåle og et mønster med Megagrip®-forbindelse, gir Highland Pro maksimal trekkraft og stabilitet, slik at du kan bevege deg trygt og sikkert på alle typer terreng. Uansett om du går gjennom skog, over fjell eller gjennom dype snøbanker, vil Highland Pro gi deg den tilliten du trenger for å nå dine mål.

Oppdag Crispi Highland Pro og opplev den perfekte balansen mellom beskyttelse, komfort og ytelse på din neste jakt eller utendørs eventyr.