Markabutikken.no

  • GRATIS FRAKT OVER 495,-
  • KJØP TRYGT MED VIPPS
  • Gunstige medlemspriser
  • Støtte til Skiforeningen

Giro Zone Mips

Art.nrG00299G6184M-
Giro Zone MIPS hjelm er en sikker og pålitelig hjelm som er designet for å gi deg en førsteklasses skiopplevelse.
kr 2 199

På lager

Farge

Størrelse

  • Gratis frakt over 495,-
  • Trygg betaling med VIPPS
  • STØTTE TIL SKIFORENINGEN

Produktbeskrivelse

Størrelsesguide

Denne hjelmen kombinerer stil, beskyttelse og komfort, og er utstyrt med mange funksjoner som gjør den til et utmerket valg for alpinister og snowboardere.

En av de viktigste funksjonene i Giro Zone MIPS hjelm er MIPS teknologi. MIPS står for "Multi-Directional Impact Protection System", og dette er en ekstra sikkerhetsfunksjon som reduserer rotasjonskreftene som kan oppstå ved et slag. Dette gir deg økt beskyttelse mot hjernerystelser og andre hodeskader.

Hjelmen har også et integrert ventilasjonssystem, som gir en jevn strøm av frisk luft inn og ut av hjelmen. Dette gir deg en behagelig temperatur hele dagen, uansett hvor aktiv du er. Hjelmen har også justerbare ventilasjonsåpninger, slik at du kan tilpasse luftstrømmen etter behov.

Giro Zone MIPS hjelm har en lett og sterk konstruksjon, og den er utstyrt med et avtakbart ørehette-system som gjør at du kan tilpasse hjelmen til ditt eget behov. Hjelmen har også et integrert brillefeste, som gjør det enkelt å feste brillene dine på hjelmen når du ikke bruker dem.

I tillegg til alle disse funksjonene, er Giro Zone MIPS hjelm også stilfullt utformet med en moderne og slank profil. Hjelmen er tilgjengelig i flere farger, slik at du kan finne en som passer din personlige stil.

Alt i alt er Giro Zone MIPS hjelm en utmerket valg for alle som ønsker en sikker, komfortabel og stilfull hjelm for ski- og snowboardkjøring.

Hei, vi anvender cookies slik at denne nettsiden skal fungere bedre for deg.

Les mer