Markabutikken.no

  • GRATIS FRAKT OVER 699,-
  • KJØP TRYGT MED VIPPS
  • Gunstige medlemspriser
  • Støtte til Skiforeningen

TIND Teppepose rektangular

180 x 75 cm

Art.nrTISB0008
Lett teppepose for voksne som passer til både besøksovernattinger og teltturer på sommeren.
kr 399

På lager

Medlemspris Skiforeningen
kr 299
  • Gratis frakt over 699,-
  • Trygg betaling med VIPPS
  • STØTTE TIL SKIFORENINGEN

Produktbeskrivelse

Spesifikasjoner 4

Prishistorikk

Introduserer vår lette teppepose for voksne i blå farge. Denne teppeposen kan enkelt pakkes ned til en kompakt størrelse på bare noen få sekunder. Bare brett eller rull den sammen og legg den i den medfølgende oppbevaringsposen. Ved å trekke i stroppen kan den brettes ned til en liten og lett pakke på 900 gram.

Med denne soveposen vil du oppleve en god natts søvn under utendørsaktiviteter. Den er produsert av høykvalitetsmateriale, med et 190T polyesterytterstoff og 100% polyesterfyll. Dette gir en myk, varm og komfortabel opplevelse.

Denne soveposen er ideell for bruk i 3 sesonger, og har en grensetemperatur på minst 5 grader. Den er designet for temperaturer fra 5 til 15 grader. Soveposen er også vannavvisende og har en justerbar hettesnor med en halvsirkelformet åpning, samt borrelås for å holde deg varm. Når den er helt åpen, kan soveposen også brukes som et teppe. Den egner seg ideelt til både på overnattingsbesøk og på teltturer på sommeren.

Soveposen er utstyrt med to glidelåser som gjør det enkelt å justere ventilasjonen etter behov. I tillegg er glidelåsen utstyrt med en innebygd kant som forhindrer at den hekter seg fast og beskytter den i full lengde.

For vedlikehold anbefales det å håndvaske soveposen. Vekt: 900 gram. Mål: 180x75 cm.

Med vår lette teppepose får du en praktisk og komfortabel løsning for dine utendørs eventyr.