Markabutikken.no

  • GRATIS FRAKT OVER 495,-
  • KJØP TRYGT MED VIPPS
  • Gunstige medlemspriser
  • Støtte til Skiforeningen
salg

Camelbak Fourteener 26

Tursekk 26L

Art.nrCB2864401000
Flott sekk til dagsturer og eventyr
kr 849
kr 1 699

Produktet er utgått

  • Gratis frakt over 495,-
  • Trygg betaling med VIPPS
  • STØTTE TIL SKIFORENINGEN

Produktbeskrivelse

Selvforsynt og klar for ethvert eventyr – Camelbak Fourteener 26 tursekk med integrert drikkesystem.

Enten du er en erfaren fjellvandrer eller bare liker å tilbringe tid i naturen, er Camelbak Fourteener 26 tursekk det ideelle følget for lange dager i terrenget. Med en kapasitet på 26 liter gir denne sekken nok plass til å bære alt du trenger, samtidig som den gir deg enkel tilgang til vann takket være Camelbak's pålitelige drikkesystem.

Drikkesystemet er enkelt å fylle, bruke og rengjøre, og det sørger for at du alltid har tilgang til vann, uansett hvor du befinner deg. Med en integrert drikkeslange kan du drikke mens du går, slik at du kan holde deg hydrert uten å stoppe opp.

Fourteener 26 sekken er også utstyrt med praktiske funksjoner som gjør turen din mer behagelig. Den har et polstret ryggpanel, justerbare skulderstropper og hoftebelte for å gi god støtte og komfort. I tillegg har den flere lommer og rom, inkludert en hovedlomme med glidelås, en frontlomme med organisator og sidelommer for flasker og annet utstyr.

Sekken er laget av slitesterkt materiale som tåler røff bruk og er designet for å være en pålitelig følgesvenn på lange turer, uansett værforhold.
Enten du skal på dagstur, helgetur eller lengre eventyr, vil Camelbak Fourteener 26 sørge for at du har alt du trenger for å nyte naturen. Gjør deg klar for eventyret og ta med deg denne pålitelige sekken på din neste utflukt i fjellet.

Hei, vi anvender cookies slik at denne nettsiden skal fungere bedre for deg.

Les mer