Markabutikken.no

  • GRATIS FRAKT OVER 495,-
  • KJØP TRYGT MED VIPPS
  • Gunstige medlemspriser
  • Støtte til Skiforeningen

Camelbak Eddy+ SST SF

Med Skiforeningen logo

Art.nrCB1649001060S
Vakuumisolert drikkeflaske i rustfritt stål. Gravert med Skiforeningens logo
kr 249

På lager

Medlemspris Skiforeningen
kr 187
Gravering
kr 99
Legg inn tekst for gravering – uten spesialtegn. Plasseres 2cm over logo. Barneflasker har annen plassering - se detaljer under "Drikkeflaske med navn"
  • Gratis frakt over 495,-
  • Trygg betaling med VIPPS
  • STØTTE TIL SKIFORENINGEN

Produktbeskrivelse

Spesifikasjoner 6

Reservedeler

CAMELBAK EDDY+ SST er den ultimate drikkeflasken for de som ønsker en sølesikker, robust, funksjonell og stilren flaske som holder på temperaturen til innholdet i flere timer. Flasken er utstyrt med en rekke smarte funksjoner.
Den er laget av høykvalitets rustfritt stål som er både holdbart og slitesterkt. Flasken har en ripebestandig overflate som sørger for at den ser bra ut selv etter lang tids bruk.
CAMELBAK EDDY+ SST er utstyrt med en smart drikketut som er enkel å åpne og lukke med ett klikk. Flasken har også en dobbeltvegget isolasjon, som sørger for at drikken holder seg kald i opptil 24 timer eller varm i opptil 6 timer. Dette gjør den perfekt for både hverdagsbruk og utflukter.
Flasken er enkel å rengjøre og alle delene kan vaskes i oppvaskmaskin. Den er også BPA-fri, slik at du kan være trygg på at du drikker fra en ren og sikker flaske.
CAMELBAK EDDY+ SST finnes i en rekke forskjellige farger og mønstre, slik at du kan velge en som passer din personlige stil. Enten du er på kontoret, på treningssenteret eller på tur, vil denne drikkeflasken være din pålitelige følgesvenn som holder drikken din kald eller varm gjennom hele dagen.

Hei, vi anvender cookies slik at denne nettsiden skal fungere bedre for deg.

Les mer